…za osjećaj kao da ste u raju…!
HrvatskiEnglishItalianoDeutsch

Proizvodi

Angelina Blue
Prirodni liker od borovnica na bazi vina jamči nezaboravan užitak lako pamtljivog okusa i mirisa. Angelina Blue se proizvodi na tradicionalan način po receptu obitelji Štih iz davne 1860... (Više informacija)
Angelina Rose
Prirodni liker od malina na bazi vina jamči nezaboravan užitak lako pamtljivog okusa i mirisa. Angelina Rose se proizvodi na tradicionalan način po receptu obitelji Štih iz davne 1860.g.... (Više informacija)
Angelina Gold
Medica je prirodni tradicionalni napitak. Svrstana je u jedno od najstarijih alkoholnih pića. Naša medica odnosno Angelina Gold proizvodi se načinom kojim su sačuvani svi vrijedni sastoj... (Više informacija)
Angelina Dark
Angelina Dark je pravi domaći gorki, biljni liker na bazi vina napravljen po tradicionalnom receptu naše obitelji. Ovaj liker je savršeno piće za ljubitelje istančanih okusa. Njegovu bo... (Više informacija)
Angelina Cherry
Angelina Cherry je prirodni liker proizveden od plodova višnje vrhunske boje i arome koji sjedinjeni s vinom i ostalim tajnim sastojcima daju jedinstvenu cjelinu - piće koje će uzbuditi s... (Više informacija)
Angelina Spice
Sjedinjenjem crvenog vina i pomno biranih aroma i začina , uz dugo odležavanje, dobili smo ovaj predivan vinski liker koji će voljeti i mladi i stari. Svakako ga je potrebno konzumirati r... (Više informacija)
© 2012-2013 ANGELINA LIKERI - sva prava pridržana | Izrada web stranice: NEON STUDIO